2114218992 6998946000 Καλλιρρόης 47-49, Αθήνα kasarubenc@gmail.com
 
 
  NOEL
Τέντες & Συστήματα Σκίασης Αθήνα Αττική
 
     
  Με εμπειρία που ξεπερνά τα 12 χρόνια στις τέντες και στα συστήματα σκίασης, η επιχείρησή μας “NOEL” η οποία βρίσκεται στην Αθήνα, είναι καθημερινά δίπλα σας και πάντα έτοιμη να σας προτείνει τις πιο σύγχρονες, λειτουργικές και ποιοτικές λύσεις για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Παρακολουθώντας στενά όλες τις νέες τάσεις στο χώρο και έχοντας πραγματοποιήσει ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Αττική, η επιχείρησή μας, αποτελεί την ιδανική λύση για κομψές και αποτελεσματικές λύσεις σκίασης.
 
 

 


 

 
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2114218992 ή 6998946000
 
     
 
 
 
 
 
  ΜΕ ΤΕΧΝΗ & ΜΕΡΑΚΙ
 
  μπορούμε να κατασκευάσουμε και να τοποθετήσουμε οποιαδήποτε τέντα επιθυμείτε στο χώρο σας, με έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια. Από τέντες με βραχίονες, καποτίνες, κάθετες τέντες έως και τέντες με αυτοματοματισμούς, προκειμένου να γίνεται η καθημερινότητά σας πιο εύκολη.

Παράλληλα, προσφέρουμε και μια εκτεταμένη γκάμα συστημάτων σκίασης που καλύπτουν όλες τις ανάγκες. Είτε επιθυμείτε μια μοντέρνα πέργκολα για την οικία σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο, είτε στέγαστρα για το αυτοκίνητό σας, έχουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία να καλύψουμε κάθε ανάγκη αλλά και κάθε μεταλλική κατασκευή.
 
     
  Συνεργαζόμενη με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο των τεντόπανων, η επιχείρησή μας, σας προσφέρει μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων σε τεντόπανα, προκειμένου να μπορείτε να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν στο χώρο και στο στυλ σας.

Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, χρησιμοποιούμε τα καλύτερα προϊόντα, προκειμένου να μπορούμε να εγγυηθούμε για την ποιότητα και την αντοχή των κατασκευών που δημιουργούμε για εσάς.
 
     
 
 
 
 
     
 
 
     
     
  ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ
& ΚΟΜΨΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Είτε επιθυμείτε κάποια τέντα για την οικία σας, είτε κάποιο εξατομικευμένο σύστημα σκίασης για τον επαγγελματικό σας χώρο, η επιχείρησή μας είναι εδώ για να σας προσφέρει τις καλύτερες λύσεις.
 
     
 
 
 
     
    Εξυπηρετούμε άμεσα την Αθήνα, όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.  
     
 
 
 
 
     
  ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
 
     
     
  Συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας για να κατανοήσουμε τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, προτείνοντας λύσεις που εναρμονίζονται άψογα με τον αισθητικό και λειτουργικό χαρακτήρα του χώρου σας.  
     
     
  Στόχος μας είναι αφενός να σας προσφέρουμε σύγχρονα, λειτουργικά και κομψά συστήματα σκίασης για το χώρο σας και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.  
     
 

 


 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για την αποτελεσματική σκίαση του χώρου σας. Εξυπηρετούμε την Αθήνα, όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2114218992 ή 6998946000
 
 
 
 
 
 
     
   
     
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ