2114218992 6998946000 Καλλιρρόης 47-49, Αθήνα kasarubenc@gmail.com
 
  ΤΕΝΤΕΣ
NOEL | Τέντες & Συστήματα Σκίασης Αθήνα Αττική
 
     
  Με πάνω από μια δεκαετία παρουσίας στο χώρο, η επιχείρησή μας “NOEL” η οποία βρίσκεται στην Αθήνα, έχει αποκτήσει εκτεταμένη εμπειρία και τεχνογνωσία στο σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτηση σύγχρονων τεντών που προσφέρουν κομψότητα και αποτελεσματική σκίαση στο χώρο σας. 

Διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα υλικών, σχεδίων και χρωμάτων σε τεντόπανα για να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν περισσότερο στη δική σας αισθητική, καθώς και ποικίλους μηχανισμούς και αυτοματισμούς που συνοδεύουν τις κατασκευές μας.
 
 

 


 

 
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2114218992 ή 6998946000
 
     
 
 
 
 
 
 
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
 
 
Καποτίνες
Οι καποτίνες μας συνδυάζουν λειτουργικότητα και στυλ, προσφέροντας αποτελεσματική σκίαση με εκλεπτυσμένο σχεδιασμό.
 
     
 
Τέντες με Αντιρίδες
Οι τέντες μας με αντιρίδες προσφέρουν επιπλέον σταθερότητα και αντοχή σε αντίξοες καιρικές συνθήκες, ενώ διατηρούν την κομψότητα.
 
     
 
Τέντες Κασετίνες
Οι τέντες κασετίνες μας προσφέρουν κομψότητα και προστασία, καθώς το ύφασμα αποθηκεύεται αποτελεσματικά σε ένα κλειστό κουτί.
 
     
 
Τέντες με Μπάρα
Οι τέντες αυτού του τύπου είναι ιδανικές για μεγάλους εξωτερικούς χώρους, προσφέροντας επιπλέον σκίαση με τη χρήση μπάρας για σταθερότητα.
 
     
 
 
 
 
 
 
 

Τέντες με Βραχίονες
Οι τέντες αυτές παρέχουν μια εντυπωσιακή λύση σκίασης, με βραχίονες που προσφέρουν ευελιξία στη θέση της τέντας.
 
 
 

Κάθετες Τέντες
Οι κάθετες τέντες δημιουργούν μια εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα, παρέχοντας σκίαση και προστασία από ενοχλητικά φώτα και αέρια.
 
 
 

Ειδικές Κατασκευές
Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε οποιαδήποτε κατασκευή σχετίζεται με τις τέντες.
 
 
 
 
 
 
     
 
 
     
     
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ
ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

και πάντα έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, φροντίζουμε για την εμπρόθεσμη ολοκλήρωσή της, χωρίς αυτό να επηρεάζει την αρτιότητα του τελικού αποτελέσματος, ενώ δίνουμε προσοχή ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια. 
 
 
 
 
     
    Εξυπηρετούμε άμεσα την Αθήνα, όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.  
     
 
 
 
 
     
  ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
 
     
     
  ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ
Θέλετε η καθημερινότητά σας να γίνει πιο εύκολη και απλή; Τότε δεν έχετε παρά να μας ρωτήσετε για τους αυτοματισμούς που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στις τέντες και στα συστήματα σκίασης που θα τοποθετήσουμε στο χώρο σας. 
 
     
     
  ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΕΝΤΑΣ
Οι τέντες ταλαιπωρούνται συνεχώς από τα στοιχεία της φύσης και σαν αποτέλεσμα φθείρονται μετά από ένα χρονικό διάστημα. Τότε είναι που χρειάζονται την απαραίτητη φροντίδα. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει την επιδιόρθωση της τέντας σας, άμεσα και κυρίως οικονομικά.
 
     
 

 


 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για την αποτελεσματική σκίαση του χώρου σας. Εξυπηρετούμε την Αθήνα, όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2114218992 ή 6998946000
 
 
 
 
 
 
     
 
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

είναι η άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη αλλά και η δημιουργία έργων που ξεχωρίζουν για την υψηλή αισθητική τους, την μοναδική ποιότητά τους και την αντοχή τους σε βάθος χρόνου.
 
 
     
     
   
     
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ